Malmö

Kategori: Om mig

Godmorgon!
Älskade höstlov är nu här, firar min första dag pä lovet med mamma i Malmö, skopunkten,Ikea och vellingeblomman ska vi besöka idag!
Skriver mer när jag kommer hem!

Sjuk

Kategori: Om mig

Hej!
Är nu än en gång sjuk igen, höll mig frisk i 4 dagar!
Börja känna mig krasslig i lördags men trodde inte det va mer med det, men vaknade upp i söndags med feber och är så extremt förskyld så ligger i min sjuk säng igen, ska vara hemma imorgon igen, men hoppas jag får gå till skolan på torsdag..

Annars då? Världens bästa mamma va och handla lite MCD mat till mig precis, så nu är jag lite piggare!
Men ska faktiskt ändå ta och vila en stund nu!
Men skriver mer sen:*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1354978/images/2012/pic_50867dd89606ee355c81d4e7.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1354978/images/2012/pic_50867dd89606ee355c81d4e7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1354978/images/2012/pic_50867dd89606ee355c81d4e7.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1354978/images/2012/pic_50867dd89606ee355c81d4e7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1354978/images/2012/pic_50867edfddf2b35443000216.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1354978/images/2012/pic_50867edfddf2b35443000216.jpg" class="image">

Höstdag

Kategori: nikon d3000

hej!
vaknade rätt sent idag, pågrund av att va i fullgång hela dagen och natten igår.
Hade dock bara 1 lektion i skolan igår, drog hem till min mormor och morfar efter skolan och klippte dem sen vidare till malmö med Amanda, André, conrad och gabbe för att vi skulle kolla på Paranormal Activity 4, förväntade mig mer av denna film så blev lite besviken, men det gick väl att se.
Efter bion körde vi på en liten spökrunda, vi körde bort till greveholm och tittade på slottet, sedan när vi skulle hem, och körde på landsvägen, så ser vi ett par kor stå på vägen, där gick lösa kor, så vi körde fram och tillbaka där och pratade med dom. haha, efter den körde vi hemåt.
 
Men tillbaka till idag, vakande runt halv 1, och solen sken så ringde amanda och skulle se om hon ville med ut och fota lite höstbilder, självklart kan hon inte tacka nej när favisen ringer henne!;)
Tog Gustaf med mig, så fotade lite bilder på honom! blev mycket nöjd med bilderna! :)
 
Nu sitter jag och myser med amanda i soffan och kollar på tv, och väntar på att caisa ska sluta jobba så vi kan dra dit! :)
 
lägger upp några bilder som jag har hunnit redigera, kommer inom snarast!

What a day!

Kategori: Om mig

Godkväll!
Som rubriken lyder, vilken dag, har haft en suverän dag på praktiken idag! Har suttit mycket och lärt in mig salongens färger idag, så jag kan deras färgkarta samt hur man blandar dess färg! Har gjort det på grund av att jag hade en färg kund idag, blev extremt nöjd med resultatet, och även de goda kommentarerna från min handledare gjorde mig väldigt glad!
Behöver dom kommentarerna då och då för att jag ska kunna tro på mig själv!

Har sedan mest lullat runt lite i salongen, plockat lite, och även tagit ur Thereses hårförlägning!
Så min dag på salongen har varit hur lärorik och bra som helst!!

Slutade vid halv 7, då jag gick hem till caisa för äta lite sushi med henne och för att få krama om Gustaf!
Andy kom sedan och hämta mig och är nu hemma och redo för att inta sängen för en ny fullspäckad dag imorgon!

Godnatt<3

Trött och pyjamas time blir aldrig något bra kort!

G

Kategori: Om mig

Jag kan garanterat säga att vi alla har något här i livet vi brinner för, någon som ni kanske ser upp till, någon person som har förändrat något, kanske för dig eller för någon av dina närmaste, någon som har gjort ett märke i ditt liv, ett fint märke som alltid kommer stanna kvar, oavsett vad! Den personen brinner du för.

Jag har alltid brunnit för min underbara familj, mest min underbara mamma! Även om jag inte alltid pratat om mina privataste saker eller saker jag skäms över så vet jag att hon alltid kommer finnas där för mig, hon är min förebild, hon är en begåvad undersköterska och en helt fantastiskt stark och underbar person, och henne vill jag bli som! Jag vill bli den behövande frisören som många pratar om, ha ett starkt sinne och klara den jobbigaste pressen, precis som min mamma gör!
Hon brinner jag för, hon är det störta ljuset i mitt liv!

Men denna sommaren fick jag träffa en liten pojke, min fina Gustaf!
Jag spenderade veckor och dagar med honom och kom honom allt närmre!
Han kände av hur jag mådde för varje dag, va jag glad en dag, kände han det, och det vissa han genom att vara den pratglada underbaringen, och för fet mesta är jag alltid glad, och då blev han också det!
Men en eftermiddag när jag hade honom, fick jag reda på något som sårade mig väldigt mycket, jag satt bara upp och ner och tårarna rann ner för min kind, Gustaf kände av att jag va ledsen, han sluta genast att prata och la sig mot mitt bröst och bara låg där stilla och mös!
Det har satt ett stort spår i mitt hjärta, han fick mig till att må så mycket bättre, bara genom att ligga mot mitt bröst, den dagen insåg jag att jag aldrig kommer kunna leva utan denna pojke!
Han är något av det finaste jag har i mitt liv just nu, och det ljuset han ger mig, kan ingen annan ge mig!
Jag brinner för min Gustaf! Jag ska aldrig låta något ont hända honom, och jag ska finnas för honom i vått och torrt precis som han gör för mig!!

Jag vill bara att han ska förstår orden när jag säger "jag älskar dig"
För det gör jag, jag älskar mig Gustaf och vill aldrig vara utan honom! <3

Körskola!

Kategori: Om mig

3 timmars teori framför mig just nu, med feber känsla och huvudvärk..
Detta kommer bli segt!
Tröstar mig med att det är fotboll ikväll!:)

Mot skolan!

Kategori: Om mig

Godmorgon!
Mörkt och kallt ute och hade gärna börjat lite senare, men nej skola 8-4 idag, mellan 12-4 är det kundmottagning! Sen ikväll ska jag på körskola, så får skriva mer ikväll!
Puss <3

All My Life

Kategori: Om mig

Visa dagar vill man bara försvinna bort från världen och bara få tänka.
Inte kunna nå någon och ingen kan nå en.
Idag är en sådan dag, idag är även en sådan dag jag tänker på oss, att vara olyckligt kär är inte det lättaste!

Idag vill jag bara dela den sängen med dig och lyssna på din andetag.
Idag vill jag bara kolla på de filmer du laddade ner.
Idag vill jag bara ligga i din famn och få kyssa dina läppar.
Men jag måste inse, det kommer aldrig bli så igen!

Och då tänker man? Vad gjorde jag för fel? Och vad är det som är fel på mig? Vad fick henne till att framstå som bättre än mig? Hur kunde du ta henne framför mig? Duger jag inte till något?

Men nej! Så är det inte, jag är mycket bättre än henne, hon är en liten smuts bit på marken, medan jag är drottningen på tronen, jag är inte värd det jag fick gå igenom, mina vänner,min familj sa "du är inte värd detta" men ändå så va det jag som blev utsatt för det? Då måste jag vara värd det?


15 oktober!

Kategori: Om mig

Idag är det måndag, måndagen den 15 oktober och det är en mycket speciell dag, det är nämligen Gustaf 1 årsdag, gubben växer så himla snabbt, han va precis bara några månader och nu är han 12 månade, 1 helt år!
Älskar honom mer än ord kan beskriver!

Annars då? Är inne på min 6:e dag som sängliggande och ska äntligen imorgon få gå till skolan, då det är kundmottagning och jag har färg kund så det ska bli kul, känns som jag lever i en annan värld när man bara ligger inne!
Men har fått vara iväg och träffat Gustaf en stund, och det gjorde hela denna måndagen, hann inte mysa med honom så länge, tur jag ska dit imorgon så jag kan mysa med honom längre!!

Lägger upp en bild på mig och Gustaf från idag, blogg.se på mobilen är så fruktansvärt kasst så ibland laddar den inte upp bilderna, men hoppas ni kan se den!
Puss och godnatt, skriver imorgon:*

14 oktober

Kategori: Om mig

Godkväll mina vänner!
Finns inte så mycket att skriva om denna dagen, är inne på min 5:de dag som sängliggande, börjar bli en aning lång tråkigt.
Skulle firat Gustaf idag, som blir 1 år imorgon, men tyvärr kunde jag inte göra det, och hoppas verkligen jag kan få sticka bort en runda till han imorgon kväll så jag får krama om min 1-åring!!
Men annars då hoppas allt är bra med er! Nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande.

Håller även på med Gustaf 5:e present, bilder kommer när den är helt klar!:)

lördag - amanda

Kategori: Allmänt

Hej!
Sen onsdags har jag legat hemma med hög feber och en hemsk halsfluss!
Så idag kom min älskade Amanda och tar hand om mig, vi har precis ätit gott och nu ser vi på
masken! Så nu ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt! vill blir frisk genast.
Skriver senare, puss! <3
 
Litle shit amanda !

HV11 - Finaste klassen!

Kategori: Allmänt

turkiet del 2

Kategori: Om mig

Detta va absolut den bästa veckan i mitt liv!
Att spendera varje dag&varje kväll med 2 av dom personerna jag älskar mest, i ett varmt fint land.
Känslan går inte att besrkiva!
En oförglömlig vecka! <3
 

turkiet del 1

Kategori: Om mig

ni vet det talesättet '' jag gör det imorgon'' det är jag grym på att säga. Sedan jag kom hem från det älskade Turkiet har jag sagt till mig själv
- Caroline, skriv på din blogg och lägg ut bilderna.
'' jag gör det imorgon''
och nu drygt en månad senare får jag tummarna ut röven ( som man grymt brukar säga) och hade tänkt lägga ut bilderna från turkiet.
så ursäkta att det tog sin lilla tid, men finns även ett annat talsätt jag brukar säga, ''bättre sent än aldrig''
Here we go my friend!
On our way to Turkey