stekar

Kategori: Allmänt

💔

Kategori: Allmänt

Just because I forgive you, doesn't mean I want you back in my life. I'm letting go and moving on to someone better..

Långhelg

Kategori: Allmänt

Haft en extremt bra vecka,gick 3 dagar i skolan sen va det långhelg!
Har spenderat dessa lediga dagar så väl jag har kunnat. Så i torsdags va jag och Amanda själva hos min bror,så vi tog oss ett par drinkar och sjöng och dansa till gammal musik:) fredags fick jag äntligen träffa min underbara Erik! Som jag har saknat honom sen tog jag det lugnt!!:) igår va jag hemma hos Emma och kolla fotboll med en hel del folk sen hem till zander och kolla film, va hemma lite över 4 så idag har jag varit så himla trött, så har myst i solen hemma hos Zara, sen nu ligger jag i soffan med mamma och pappa och kollar på film, ska strax gå upp och lägga mig, jobbigt att det aldrig blir mörkt så man kan somna!!
Skriver mer imorgon puss!:*

Måndag..

Kategori: Allmänt

.. Lika tråkigt som vanligt, eller? Nja, skolan idag har varit jätte kul, klippte till graderingen sen slingra vi dockans hår. Men allmänt så har jag varit trött och irriterad hela dagen.
Men är hemma från skola nu, satt och prata en stund med Zara efter skolan och väntar nu på att Amanda ska komma hit, vi ska faktiskt plugga tro det eller ej! Nog första gången jag skriver här att jag ska plugga.. ;)
Men ska först slingra mammas hår, så hon slipper den råttfärgade hårfärgen! (ledsen mamma)
Slänger upp en bild senare, puss <3

love

Kategori: Om mig

Sometimes you have to stop thinking so much.
And go where your heart takes you.

maj!

Kategori: Om mig

hej:)
har varit lite upp och ner med mitt bloggande nu ett par veckor, men har haft mycket tankar springades i huvudet, och har därför inte haft sån stor lust till att blogga.
Mina senaste veckor har varit mycket bra, valborg firade jag på dagen i Lund, senare på kvällen blev det fotboll hos mig och tog bara det lugnt, sen har jag festat mycket uppe hos min bror, varit ute och ätit i solen med mina fina flickor, träffat andreas och bara tagit det lungt.
Nu är det äntligen fredag igen, och känner för en lugn helg, så börja min hleg hemma hos felicia med film och prat, har inte träffat henne på evighet så har en del att berätta för henne och antar att jag också för höra på lite skit hon hållt på med! hihi :)

dom senaste dagarna i bild.



kör på en förändring, håller på att gå mot det ljusare hållet.

då mitt hår ser ut såhära för tillfälligt.


trött tjej i skolan idag :)

varit hos storebror ungefär varje dag hih :D

valborg

valborg

mot lund!