Jocke the Suarez !

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar silly season och väntar på några fina bomber till Liverpool ! Riktigt kul att se att bellamy är påväg att göra comeback i Liverpooltröjan ! Återkommer imorgon ! ;)
/ Jocke

Min extremt fina vän! - jag älskar dig<3

Kategori: Allmänt

picsin_308470_23 (MMS)

Min extremt fina vän! - jag älskar dig<3

Kände inte att jag klarade av att sitta in...

Kategori: Allmänt

fxcamera_fxcam_1 (MMS)

Kände inte att jag klarade av att sitta inne mer så jag gick ut och gick en runda med Amanda, vi stöte på denna underbara sol!:) Har precis följt henne hem. Så här går jag själv med musik i öronen och drömmer mig bort till en värld som inte existerar. Blir nog inte fler inlägg idag så godnatt på er!:)

Orkade inte sova så jag satte på Justin bä...

Kategori: Allmänt

fxcamera_fxcam_1 (MMS)

Orkade inte sova så jag satte på Justin bäver filmen, och alla har sagt "du kommer älska han efter filmen blablabla" noway vad tror ni? Haha sämsta! Only Håkan Hellström!<3 Eftersom filmen va så tråkig så somnade jag iallafall.. så nu sitter jag och Softar med min nya bästavän och lyssnar på hög musik på spotify... och där Kom min bror! Öhe han pussar på min docka... MÅSTE GÅ!!!

Hej mina vänner!:) Precis kommit hem från ...

Kategori: Allmänt

fxcamera_fxcam_1 (MMS)

Hej mina vänner!:) Precis kommit hem från en helt okej skoldag, inte haft så jätte mycket Frisör lektioner idag, haft lite fält tekniker och lärt oss göra korsbent bena annars har vi haft engelska och ergonomi(stavning). Nu ligger jag och smsar med en riktigt fin människa, men ska nog strax säga hejdå för stunden och ta en lite tupplur Men vi hörs sen!:)

bdb

Kategori: Allmänt

Man borde kanske bli aktiv på bilddagboken igen? hah

heeeeeeeela dagen!

Kategori: Om mig

Frida om igång!:
var går du någonstans?! :)

Jag går på Söderslättsgymnasiet!:)


Läser ni rubriken förstår ni vad jag har gjort idag, heeeeeeel dag i salongen så underbart!
Vi har mest övat på att göra olika flätor, gud vad svårt det är att göra flätort egentligen:P
Vi börja 8:15-15 och då gick jag hem med simon, väl hemma så satte jag igång med flätorna igen och fixa olika frisyrer på min lilla docka! Så det är vad jag har hållt på med hela dagen, nu började jag bi lite tötter i händerna så nu ska jag strax hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig och kolla på film antar jag!:)

Men vi hörs imr:)

outfit idag!




inte så bra bild, men ville bara säga att jag känner mig riktigt cool när jag går runt med mitt bälte! hhaa:D



igång!

Kategori: Allmänt

behöver egentligen inte ursäkta mig för dålig uppdatering, skrev jo i fredags att det kunde bli rätt dålig uppdatering i helgen, och det blev det verkligen:( Men min helg har väl varit helt okej:)

Idag började jag innte förrens kvart över 12, fast blev ändå ingen sovmorgon för mig för gick inom min gamla skola på morgonen för hälsa på och lämna lite saker jag inte hade gjort.
Vid halv 12 tiden cykla jag till skolan, skulle äta lite innan jag började med va inte någon mat som tilltalade mig så jag luffa mest runt och väntade på att lektionen började! Väl när lektionen började fick vi våra saker! OHHH guuud, vill bara kunna klippa nu och ge mig ut i salongen, saxar, dockor och kammar/kamar (vet inte hur det stavas(A) ) fick vi idag, och vår egna plats i salongen! Känns som detta kommer bli bra, riktigt bra!:)
Och nu äntligen har alla i klasen börjat prata med varandra. varit lite stelt i början men detta blir bättre och bättre!
Skulle egentligen börja lite smått med att fixa frisyr på vår docka men vi hann aldrig så det startar vi lektionen med imr! LÄNGTAR!:)

Nu ska jag ta en kopp latte (FÖRSÖKER LÄRA MIG DRICKA KAFFE... GÅR DOCK INTE BRA :( ) en glass och sätta mig framför vår första bok och läsa sida 3-12 helt okej läxa såhär i skolstarten!:)

Uppdaterar nog mer sen!:)









rätt dålig bild på dockan, ni får bättre bild när jag tar hem den

Blir inte riktigt som planerat idag, så va...

Kategori: Allmänt

100media_imag148 (MMS)

Blir inte riktigt som planerat idag, så va hemma vid halv 12 och vid 1 gick jag ute och gick en runda med zara, Kom precis hem så nu kallar verkligen sängen på mig, hör ni? Haha puss på er!:)

sunrise

Kategori: Allmänt

blir en liten snabb uppdatering nu för måste upp i duschen och sen fixa mig lite!
skola idag 10-4 drygt men ändå inte så farligt!:)
när jag kom hem vila jag lite och som sagt ska strax in i duschen och fixa mig sen kommer ett par töser hit så ''chilllar'' vi lite här sen ska jag drar vi och äter lite sen vidare en runda i stan och vidare till kräm sen förhoppningsvis!
kommmer bli en super dag!
blir nog inte så mycket uppdatering imorgon iheller, men ska försöka göra lite mms inlägg!

Hoppas ni får en super helg, puss!:)


(hittade ingen bild)
sen midsommar

Säger bara en sak sjuktbrakväll, chris med...

Kategori: Allmänt

100media_imag148 (MMS)

Säger bara en sak sjuktbrakväll, chris medina så himla underbar, gud vilken kille och Danny sexxxxig och mohombi kan inte komma på någon just nu som är sexigare än han, och hans moves kan man inte klaga på! Allt va kanon, även dom andra artisterna!:) efter rix fm gick jag och lina lite i Malmö och kolla&åt sen begav vi oss hemåt!:) nu ska jag strax sova skola 10-4 imorgon sen består natten av festligheter!:)

Hellu!:) Sitter just nu i bilen med lina i...

Kategori: Allmänt

100media_imag148 (MMS)

Hellu!:) Sitter just nu i bilen med lina igen påväg till Malmö, idag är det rix fm och det får ikke missa, fast känns som att vi kommer missa lite för det börjar om 10 min och vi har kört lite vilse(a) anyway riktigt härlig skoldag idag, börja 8- 9:30 rast till 12:40 lektion i 20 min sen rast till halv 3 och slutade 4:) när jag Kom hem färgade jag mitt hår,SJÄLV! stolt är jag:) Nej nu ska jag hjälpa lina och hitta hörs ikväll:)

Skit dålig bild, jag vet!! Ville bara att...

Kategori: Allmänt

100media_imag146 (MMS)

Skit dålig bild, jag vet!! Ville bara att ni skulle veta att september va sjuk! Shit va bra hon va live, skulle aldrig kunna tro det!! För övrigt hade jag det sjukt kul och mysigt med lina, vi gick runt och kolla stånd( Haha älskar att det heter så) sen träffade vi några av mina vänner, jonte Jacob,Andy och Alfred! Nu ligger jag i sängen och har ställt klockan på 6, 8-4 i skolan imorgon.. inte alls Taggad-.- Aja sov gott mina vänner!:)

Det blev Malmö, så nu drar jag dit med lin...

Kategori: Allmänt

picsin_imag1450_ (MMS)

Det blev Malmö, så nu drar jag dit med lina! Hörs sen!:)

Helllu gullisar!:) Vad säger vi om denna d...

Kategori: Allmänt

camerafun_camera (MMS)

Helllu gullisar!:) Vad säger vi om denna dagen? Ehm dryg Kanske! Kustvandring stod på schemat idag, och det är jo inte precis något kul om man säger så, men jag klarade mig igenom dagen så här sitter jag i soffan och lyssnar på musik och lagar mat samtidigt, ja ni tjejer kan göra 2 saker samtidigt!! Ikväll drar jag nog till Malmö och ser om det händer något kuligt där!:) Hörs sen när jag vet mer för ni hör jag hur potatisen börjar bubbbbbla, ajajajaj!;)

Hej Godmorgon godkväll allt på en gång! D...

Kategori: Allmänt

100media_imag144 (MMS)

Hej Godmorgon godkväll allt på en gång! Dålig uppdatering idag igen, men så kan det bli när man går i skola och sover hela dagen sen:P Haft en super dag i skolan idag, idag började vi med att hålla på med håret, vi schamponera varandras här och sen fixa det, riktigt kul faktiskt!:) när jag Kom hem så sov jag Haha och nu väntar jag på att fotbollen ska börja, dissar Lasse stefanz för att kolla fotboll så hoppas det blir en bra match!:) Aja vi hörs sen!:)

Förlåt för urkass uppdatering idag, men ha...

Kategori: Allmänt

picsin_imag1424_ (MMS)

Förlåt för urkass uppdatering idag, men har varit i skolan från 9-1 sen drog jag ner en runda i stan med Emma och lisette, va helt okej dag i skolan, känns bra detta!:) va hemma vid lite över 2 och då sov jag fram till nu klockan 8, mår inte riktigt okej så då får man sova bort en hel dag:) Nu ligger jag och kollar på United-Tottenham 0-0 än sålänge, 45 min kvar sen kallar sängen igen.. fortfarande enormt trött.. godnatt!:)

Nu trallar jag ner till min första lilla s...

Kategori: Allmänt

100media_imag142 (MMS)

Nu trallar jag ner till min första lilla skoldag:)

"Din klocka ringer om 8 timmar och 10 min"...

Kategori: Allmänt

fxcamera_fxcam_1 (MMS)

"Din klocka ringer om 8 timmar och 10 min" med det sagt önskar jag er en god natt, och för er som ska upp lika tidigt som moi imorgon. Lycka till!:)

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

Kategori: läsares fråga

Ändrar om den till '' bilder på DINA bästavänner''



(INTE MSN, JOCKE DÅ)
 
+ rebecca och felicia, har ingen bild på dom<3

..................................................................................................................................................................

P om Jag hälsar dom extremt dryga och långsamma...:
Hur känns det och börja på samma skola som M? är det jobbigt?:)

Antar att Marcus står för M för han är jo det ända ni kommenterar om!
Nej det är inte jobbigt, varför skulle det vara det? vi är jo fortfarande vänner?:S

Anonym om WOoooooowwwe!:
Bruc och Bruschis, haha hur kom ni på det!?
Brush och brushis annars!

Anonym om WOoooooowwwe!:
Varför pratar ni inte mer?
Vet du inte vill svara på frågor om han och ska inte tvinga dig att svara om det är jobbigt och så nu. Men måste bara säga att ni är ett sjukt fint par, har alltid tyckt det sen jag såg er på Fågelbäck. kallar inte ni varandra er typ Bruc och bruchis?

btw älskar din blogg!
/ tjej från fågelbäck.

Vi pratar? :S
okej!? 
jo det gör vi


Okej helt ärligt, nog om han nu? tänker inte svara på fler frågor om han nu så läggg ner!

Jag hälsar dom extremt dryga och långsamma...

Kategori: Allmänt

picsin_imag1417_ (MMS)

Jag hälsar dom extremt dryga och långsamma söndagarna välkomna tillbaka från semestern, nu känns det som att "sommar"lovet är slut.. ångest på hög nivå! Fast måste jo erkänna att det ska bli lite skönt att komma tillbaka till vardagen och träningen sen ska det även bli sjukt kul att börja gymnasiet med inriktning Frisör men det hade inte varit fel med kanske 1-2 veckor lov till:) Anyway Kom hem vid 3 inatt, va ute med lina Hanna och Amanda vi körde mest runt och hade sjukt kul, bra slut på lovet! Vaknade i lagom tid idag drog till smyge för träffa Erik<3, all min kärlek till honom! Nu ligger jag och deppar i sängen med musik i öronen och väntar på mat! Vet inte om jag drar till Malmö ikväll eller stannar hemma och bara tar det Lungt, det återstår att se! Men hör av mig sen:)

Sitter just nu och väntar på sega Hanna, n...

Kategori: Allmänt

picsin_imag1397_ (MMS)

Sitter just nu och väntar på sega Hanna, när hon kommer drar vi till beddinge. Vet som sagt inte när jag kommer hem. Men blir det inte för sent drar jag kanske ut senare ikv, måste ta vara på varje minut som är kvar innan skolan börjar:)

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Kategori: Om mig

Att jag ALLTID måste ha tv på när jag somnar, har haft det så i ungefär 2 år och lär alltid ha det.
Kan inte somna utan att tv är igång, hatar det haha :P

dream on!

Kategori: Om mig

Hejsan!:)
Blir rätt dålig uppdatering idag också, för vaknade för en stund sedan så kollar fotboll nu.
Senare drar jag till hanna i beddinge och passar hennes små tvillingar! Oh världens sötaste! <3
men tänkte göra lite tidsinställdainlägg så bloggen inte blir helt rott, sen kanske jag slänger upp något
msn inlägg!:)


JAG ÄLSKAR DIG HANNNNNNA!!
- finaste vän!<3

Klockan är just nu lite över halv 4 och Ko...

Kategori: Allmänt

picsin_131380417 (MMS)

Klockan är just nu lite över halv 4 och Kom hem för en stund sedan, va ett mycket trevlig Kräftskiva med familjen och släkten, drog hem vid 12 tiden och då cykla jag vidare till zara.. jäklar aldrig varit så trött i hela mitt liv, min cykel är i sönder så fick låna mammas och den passar inte mig, och tror ni inte det va storm ute och motvind, hurrra tur dag? Aja ligger i sängen nu och testar en ny app som ändrar bilder, ska snart sova för ska träffa min saknade Erik imorgon och på kvällen ska jag sitta barnvakt hos Hanna. Sov gott!:)

Är på Kräftskiva just nu så kan tyvärr int...

Kategori: Allmänt

100media_imag138 (MMS)

Är på Kräftskiva just nu så kan tyvärr inte blogg nu, skriver när jag kommer hem!:)

Morgonhumor!

Kategori: Allmänt

hur kan man vara så ful!?:O





6-7

Kategori: Om mig

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Typ av killar jag faller för? Jag faller för killar som klarar av att ha en tjej. Tar inte tjejn framför sina vänner, han ska kunna träffa sina vänner också och det ska jag också kunna göra.
Sen hatar jag svartsjuka och avundsjuka killar, visst kan vara gulligt ibland men inte när det går överstyr!:)
Sen tycker jag inte om killar som är över romantiska, men ibland kan det jo vara rätt sött!

hah nej jag vet inte, lär väl veta vem jag faller för när jag träffar han!(A)
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Lätt ta förstaklass till manchester och se typ alla deras matcher!;)
Haha nej men jag vet inte, resa, shoppa KLÄDER och såklart ge en summa till mina älskade föräldrar!;)

du är allt

Kategori: Allmänt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt.
Du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge.
För du är där när ingen ser mig
du är där när stormen yr
du är där när natten skrämmer
du är där när dagen gryr
å jag vill alltid ha dig nära
närsom åren läggs till år
ååh att livet vill oss lära
är att framtiden är vår
Närsom klockorna har stannat och tiden tycks stå still
och man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Å förstå vad som än händer är det alltid du och jag
För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Åh du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
all min längtan vill jag ge

WOoooooowwwe!

Kategori: Om mig

Precis kommit hem efter en väldigt kyligt kväll!
Varit och spanat in snyggga killar när dom spela fotboll med amanda! OLALA! :D
Trodde fan inte Trelleborg hade så många sexiga killllar..... skämt o sido!:)

Sitter och softar med Lasse stefanz nu och ska strax lägga  mig i sängen och kollar på Gossip Girl!
Det är då ni ska säga - OVVVANLIGT!?
Nej det är ikke ovanligt, för det är jävligt beroendeframkallllllat!:)



Just det, fick mig lite saker hem från stan idag, funkar alltid att fjäska för modern min!(L)
Kommer bilder imorgon!:)


övertrött så jag skrattar åt mina egna bilder... mobbbbbad!

....................................................................................................................................................................

Drallar bort till skolan för gå på möte me...

Kategori: Allmänt

100media_imag136 (MMS)

Drallar bort till skolan för gå på möte med mina nya lärare och flera, efter det blir det en runda i stan och förhoppningsvis får jag lite kläder med mig him!:)

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Kategori: Om mig

Kul

Kategori: Allmänt

Ser att min statestik ökar och det är super roligt!:)
Följ gärna mig på bloglovin och ställl gärna frågor till mig på fragamej eller släng in en kommentar!:)
Välkomnar alla nya och hoppas ni stannar kvar!:)

Efter en mysigt dag blir det Real Madrid-B...

Kategori: Allmänt

100media_imag136 (MMS)

Efter en mysigt dag blir det Real Madrid-Barcelona på mobilen barbie på tv och jag sätter klockan på 8... Hörs imorgon;)

fika i det fina vädret!

Kategori: Om mig

Lina ringde mig innan och fråga om jag vill henka på ner till stan och fika och bara titta runt.
Väldigt mysigt i detta fina vädret:)
Nu kom vi precis hem och ska laga mat med högsta volym på tv!
Ikväll drallar jag nog hem till Marko!

Hörs sen :)

i dare you to be who you want to be!

Kategori: Om mig



dag 3-4

Kategori: Om mig

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Min favorit årstid måste vara vinter, ällllskar snö ( i lagom mängd)
Sen är det alltid sån mysigkänsla varje dag, mörkt och myyyysigt! hah:)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar
Mina mål är att gå ut skolan som utbildad frisör, jobba i Köpenhamn fast bo kvar här.
Sen träffa man, barn ja heeeela köret!;)

läsare

Kategori: läsares fråga

Anonym om coca cola:
Pratar du och makki inte alls mer?

Nej det gör vi ikke.

Anonym om "Just idag är jag stark Just idag mår jag ...:
lite lustigt att du säger att du är AIK;are, men tar texter från en hammarbylåt... (hammarbys inmarschnings låt för att vara exakt)

Så bara för jag är AIK:are får man inte lyssna på en låt som är jävligt bra? Hmm visste jag ikke.

"Just idag är jag stark Just idag mår jag ...

Kategori: Allmänt

100media_imag135 (MMS)

"Just idag är jag stark Just idag mår jag bra" Vem försöker jag lura? Drallar hem till becka och får tankarna på något annat<3

städning!

Kategori: Om mig

Hejsan:)
varit rätt dålig uppdatering idag men har städat mitt rum hela dag! :)
Inte ofta jag städar och verkligen inte ofta jag städar självmant, men idag fick jag ett ryck och satte igång och städa.
Rätt konstigt att jag får det just den dagen den är fint väder, haha :)

Vet inte alls vad som händer idag, är på myshumör så tror jag lägger mig och gosar i sängen med The sims
eller Gossip Girl:)
Men skriver mer sen:)



coca cola

Kategori: Om mig

ja jag är övertrött!






webbbbbbar även med andy på msn
&

på skype! :)

aahhh nu kommer även alfred in!:)


shalle&Ka ro lin

Kategori: läsares fråga

Anonym om va det ngn som sa fotboll?:
Så fin, var är den från?:)

Den är ifrån Ginatricot, 149:- :)

........................................................................................................................................................................

Precis kommit hem från en helt okej kväll:) Hahah
Träffa världens sötaste kines, haha hans skratt va inte och leka med! Haha gud kommer aldrig att glömma han!
aja drog till mc och hängde där... liksom så noooolife!
sen drog dom till winnan och jag palla ikke så jag började gå hemåt men kom inte så långt förrens jag träffade mattias och filip, satt med dom en stund sen började jag vandra hemåt:)
Nu sitter jag och kollar på fotbollsmåndag och äter Brago<3 kex, yummmmmie :)
Ska nog snart hopppa i sång, jättte trött!:(



ser ni bara vilken skönhet han är!:)

Nu drar jag ut i stor staden med Amanda za...

Kategori: Allmänt

100media_imag133 (MMS)

Nu drar jag ut i stor staden med Amanda zara och hanna, ingen aning om vad vi ska göra, blir väl att sitta i stan och ha nooolife;)

Haha känner mig så söt när jag har fläter,...

Kategori: Allmänt

100media_imag133 (MMS)

Haha känner mig så söt när jag har fläter, känner mig som en litenliten flicka!:)

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

Kategori: Om mig

MINA älsklingar!

som vanligt

Kategori: Om mig

Godmorgon mina vänner!:)
Vaknade med ett leende på läpparna för, för den första gången på väldigt länge va det sol när jag vakande.
Men det höll jo inte länge, 10 min senare va dom jävla regn molnen tillbaka och nu hänger regnet i luften..
Oh så trött på svensk sommar:(

Aja ska upp i duschen nu, sen plocka undan lite i huset och framförallt mitt rum sen ska jag antaglien träffa
zara ikväll:)  vad vi gör återstår att se!:)


Livet går vidare
Men du kommer alltid vara the one!

i wanna know what love is?

Kategori: Om mig

'' i love you like i love song babe''

Nu känner jag att mina ögon inte orka hålla sig uppe mer, sen nu släcker jag ner datorn
och beger mig upp i sängen och kollar på tv isätllet, förhoppningsvis somnar jag väl till det!
Sov gott allihopa!:)


Jag har så mycket på hjärtat som jag bara vill få ut, men vet inte hur.
Känslorna i min kropp går inte att beskriva med ord.

va det ngn som sa fotboll?

Kategori: Mode

Min dag!
Stan
Fotboll
Fotboll
Fotboll
och nu
Fotboll

Jaaadå helt okej dag!!:D
gäääsp hejdå:)



kärlek till min nya tröja! :D

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Kategori: Om mig


1 mitt fullständiga namn är Johanna Caroline Nörgaard Wadby
2 Jag är beroende av fotboll!
3 JAG ÄLSKAR MANCHESTER UNITED
4 Håkan Hellström är min största idol!
5 Jag älskar att sjunga
6 Jag älskar att pyssla och ha mig!
7 Jag har aldrig upplevt riktigt kärlek
8 Jag har enormt fina vänner
9 Kan inte leva utan Mobil/nikon d3000
10 Jag är shoppnignarkoman!

Hellu mina älsklingar:) Varit en mysig run...

Kategori: Allmänt

100media_imag132 (MMS)

Hellu mina älsklingar:) Varit en mysig runda i stan med felle, fika, skit snack och shipping:) Just nu sitter hon och fixar mitt hår, ska strax dra hem till Jacob sen blir det United!!:)

Årets skämt!

Kategori: Om mig

Hellllu!:) 
Kom precis hem efter en liten runda i trelleborg med Jocke, på vår lilla runda träffade vi Krillebooi.
Liksom Krillebooi i trelleborg! vad gör han!? haha :)
Nu sitter jag här med datan och har nooolife, ska nog strax upp och sova upp tidigt imorgon igen
för jag ska fika med felicia sen ska jag hem till Jacob!:) 
Men vi hörs imorgon, godnatt!:)

jo varför inte

Kategori: Allmänt

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

Går ut och går en runda med min Jocke nu s...

Kategori: Allmänt

100media_imag131 (MMS)

Går ut och går en runda med Jocke nu sen him och kolla gg

för att du finns

Kategori: Allmänt

Närsom klockorna har stannat och tiden tycks stå still
och man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill

Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Å förstå vad som än händer är det alltid du och jag


Ute och handlar nu, vidare till mc donkan ...

Kategori: Allmänt

100media_imag131 (MMS)

Ute och handlar nu, vidare till mc donkan strax sen sova middag, äntligen!:)

(Random bild sen igår) Godmorgon, klockan...

Kategori: Allmänt

100media_imag129 (MMS)

(Random bild sen igår) Godmorgon, klockan står på 8 nu och jag har bara fått 4 timmars sömn.. kan jo berätta att jag inte mår bra, och nu väntas ett par timmars barnpassning sen får jag sova igen.. Aja det blir väl bra:)

Tagga Sb? Jaaaaadå! Tagga barnvakt imorgon...

Kategori: Allmänt

100media_imag128 (MMS)

Tagga Sb? Jaaaaadå! Tagga barnvakt imorgon halv 9? Jaaaaadå!!

all in

Kategori: Allmänt

Efter många ja/nej så drar jag till strandbaden!
sitter just nu och taggar med mina booooyyys!:)

ohh det regnar och regnar..

Kategori: Om mig

Godmorogn ¨på er!:)
Vaknade > kollade ut > somna om, vad är det för skit väder vi har? Vad har det varit, kanske 5 dagar fint under hela sommaren, om inte ens det..
Aja drar nog och tränar nu sen ner till mome och morfe en stund sen antaglien hem och kolla gossip girl:)
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, förhoppningsvis strandbaden men det återstår att se:)


finfina kusinvitamin!

tråkkkkigt

Kategori: Allmänt

Just nu tänker jag på varför gör jag detta?
När jag vaknar på morgonen börjar en ny dag..
Min mobiltelefon är mitt allt.
Imorgon kommer jag göra kaaos
Ikväll skall jag kolla gossip girl
När jag bakar blir det magiiiskt.
Sist jag grät nån dag sen
Kärlek är jaaadu.. det undrar jag med
I somras var jag lycklig
Jag pratar mycket
Jag lyssnar allltid (för det mesta)
Jag är sämst på att städa(A)
Jag är bäst på att vara caroline wadby
bästa känslan är lycka
Rädd för MJ
När jag lagar mat blir det ofta gott (A)
Jag blir störd folk som inte kan fotboll (A) haha
Jag brukar få komplimanger av fina folk!
Jag vill aldrig förlora dom som betyder något för mig!

soooo true...

Kategori: Allmänt

.. och klockren!

20 november

Kategori: Allmänt

sitter och drömmer mig tillbaka till den 20 November 2010!
HÅKAN HELLLLLSTRÖM



Mitt i sommaren? No shit, brasan here we go!

Kategori: Allmänt

100media_imag128 (MMS)

Mitt i sommaren? No shit, brasan here we go!

Ibland dyker känslan upp som säger att jag...

Kategori: Allmänt

100media_imag087 (MMS)

Ibland dyker känslan upp som säger att jag tog fel beslut, beslutet att inte följa tråden, och se va den ledde. Jag va feg, riktigt feg! Jag vågade inte ens försöka.

Gud vad jag känner mig duktig idag:) varit...

Kategori: Allmänt

100media_imag128 (MMS)

Gud vad jag känner mig duktig idag:) varit nere på banken och satt in pengar till United resan, dumsugat hela övervåningen, bakat paj till familjen och mat, väldigt mycket vuxenpoäng till mig nu!:) Nu förtjänar jag några avsnitt av gossip girl, regnar jo fortfarande ute så finns tyvärr inte så mycket annat att göra:)

Fick precis ett ryck att städa mitt rum, j...

Kategori: Allmänt

100media_imag127 (MMS)

Fick precis ett ryck att städa mitt rum, ja det är väl helt okej klockan 11 på kvällen:P Aja nu är här mysigt igen så nu lägger jag mig ner och kollar gossip Girl igen:) Xoxo;)

åsa-nisse

Kategori: Om mig

Skulle egentligen till Elna nu, men det blev inte så, så jag sätter mig ner i soffan med min
finaste mamma&pappa och kollar på åsa-nisse och när regnet faller ner från himlen (som det gjort hela sommaren)
skriver mer sen:)

L.O.V.E

Kategori: nikon d3000

peace

Kategori: Allmänt

Do you wanna' fuck?
Yes I wanna' do.


Biff!

Kategori: Om mig

Godmorgon:)
Vaknade för en stund sen och gissa vad jag gjorde då? jo satt¨på gossip girl!:)
Det är beroendeframkallat -.-
Men ska inte sitta och nörda mig med det hela dagen, ska faktiskt gå och fixa till mig snart och se dra
och träna. Måste ta tag i träningen igen, ångest över att jag betalar för ett gym kort när jag aldrig tränar typ.
Men det ska bli ändring på det och det börja vi med idag!:)


Elna nu jävlar ska vi bli biffffffffffffar!:)

gossip girl!

Kategori: nikon d3000

Hann precis komma in genom dörren innan himlen öppnade sig igen...
så nu öser det ner igen och åskar, så passar bra med gossip girl nu igen!:)

Hoppas verkligen på bättre väder imorgon, så man kan göra något! rätt trött på bara ligga hemma.

XOXO!


CHECK
nu börjar jag på 2!:D

Går ut och går en runda nu och försöker fö...

Kategori: Allmänt

100media_imag127 (MMS)

Går ut och går en runda nu och försöker förlora lite kilo! Kan komma fler inlägg sen om jag kommer på något att skriver jag mer imorgon:)

so true

Kategori: Allmänt

The seven things I hate about you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh
You make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

Godmorgon..

Kategori: Om mig

.. solen skiner idag, haha eller inte:S öser ner som vanligt, så här sitter jag med datan i knäet och kollar på gossip girl och har ångest över att skolan börjar om 2 veckor.. :(

Ussh nej jag är inte på blogg humör just nu, vet inte vad jag ska skriva.
Så vi hörs sen, nu ska jag fortsätta att nörda mig framför gossip girl:) <3




.....................................................................................................................................................................

Anonym om Heeellu!:) Har haft en super helg i Båstad...:
vem marcus var du hos? makki`?

Marcus Olofsson?

Anonym om craaaazy biatch!!:
är du oskuld

om nej med vem ?

ja!:)

För kärlekens skull.

Kategori: Om mig



såååååååå loooovely!

craaaazy biatch!!

Kategori: Om mig

Ush nu öppnade sig himlen igen, vilket öväder. För 10 min sen va det sol och nu öser det ner, åskar och storm ute. Så jäkla trött på detta vädret just nu.. snälla asssså!!
Aja tur jag precus laddat ner Gossip girl så jag kan nörda mig hela kvälllen :)



Vi alla har våra speciella sidor.. :)

tidsfördriv.

Kategori: Om mig

Namn: Johanna Caroline Nörgaard Wadby
Födelse år: 1995
Bor: trelleborg
Familj: mamma pappa storebror
Gillar:  tror ni vet det i detta laget
Favorit plats att äta på: MC donkan, haha  :)
Känsla just nu: förväntade
Favorit mat: Poooootatismos!
Vad har du på dig nu: jeans och linne
Vad för smink har du på dig nu: inget :)
Vad för smink brukar du ha: Puder, mascara
Har du druckit: ja, dricker cola just nu haha :)
Är du stolt: Jadå
Ska du fortsätta dricka: det är väl ett måste;)
Har du rökt: japp
Har du rökt vattenpipa: aup
Har du snusat: haha nej det har jag ikke!:)
Är någon kär i dig just nu? det vet inte jag:P
Vem:
Har du gjort andra saker än sex:  ja det har jag.
Vill du ha sex: Med en speciell just nu ja:) 
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: nej det har jag inte :) 
Vem/Vilka:
Är du olyckligt kär just nu: inte olyckligt.
Håller du vad du lovat: för det mesta (A)
Har du dåligt självförtroende: kan man väl kanske säga ja 
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång:
Har du lust att äta jordgubbar just nu: hahah, nej?
Saknar du någon just nu: Ja det gör jag.

kåseberga/båstad/dadddy

Kategori: Allmänt

Kåseberga 2 augusti!





Båstad

jag va jo tvungen att få lite hemkänsla i stugan!:)


jag och zara skulle gå och möta dom andra, vi gick och gick och till slut hamnade vi på en väg och då såg vi att vi va 2 km från Båstad...






Cykla och hämta dom sista.. andreas och rasmus





Kommer fler bilder sen när jag fått bilder från zara och amanda :)

flygmuseum med daddy!





älskar dig big daddy

läsare

Kategori: läsares fråga

kajsiiiiiie om Ögonshopping:
Därför har man en pappa som betalar ;D

tyst kajsa.. du kan jo dela med dig av din dadddy då babe! :D

Anonym om Hellu igen:) Kom hem för en stund sen från...:
är du på g med makki igen? :O
nej

Anonym om Påväg!:):
Vem är det som ska dit mer än er två? :

Det va jag,zara,amanda,hanna,evegenia,felix,andreas och rasmus :)

Hellu igen:) Kom hem för en stund sen från...

Kategori: Allmänt

100media_imag126 (MMS)

Hellu igen:) Kom hem för en stund sen från marcus, träffade Jocke på vägen hem så cyklade med han hem och stod och pratade lite med han:) nu ligger jag äntligen ner bäddad i min säng och ska strax sova:) tänkte först bjuda på en osminkad och väldigt trött tjej! Natti:)

Heeellu!:) Har haft en super helg i Båstad...

Kategori: Allmänt

100media_imag121 (MMS)

Heeellu!:) Har haft en super helg i Båstad och en super härlig dag idag:) Orkar inte skriva om Båstad nu, kommer sen och även bilder:) Dagen idag har varit bra, varit borta hela morgonen och förmiddagen, när jag Kom hem drog jag och mammi ner till stan och shoppade lite nytt till Moi:) och när jag äntligen Kom hem, hem! Kollade jag fotboll:) Nu har jag precis duschat,ätit och fixat mig så ska dra hem till Marcus en runda sen hem och sova:) upp tidigt imorgon, redan klockan 7..:( Aja hörs kanske mer sen, puss:)

Påväg!:)

Kategori: Allmänt

100media_imag104 (MMS)

Påväg!:)

Påväg!:)

Kategori: Allmänt

100media_imag104 (MMS)

Påväg!:)

Packat och klart, nu drar jag till Båstad ...

Kategori: Allmänt

100media_imag104 (MMS)

Packat och klart, nu drar jag till Båstad med fina vänner!:) Där är inte bästa täckningen så bloggen kommer kanske lida lite, men ska försöka uppdatera så mycket jag kan:)

Tjohej folket:) Sitter just nu i bilen påv...

Kategori: Allmänt

100media_imag103 (MMS)

Tjohej folket:) Sitter just nu i bilen påväg till farmor och Andy i a-löv för vi ska ut och äta, mys!:) Absolut inte hänt något idag, bara sovit för har en extrem huvudvärk som ikke vill försvinna.. Ikväll händer det nog inte så mycket heller förutom att jag ska packa för drar till Båstad imorgon till söndag, zara har stuga där:) mysmys!!:) Nej nu blir jag snart åksjuk Haha, hörs sen:)

gogogogo people

Kategori: Allmänt

give me everything

Kategori: Om mig

Jag är inte den människan som lätt blir ledsen, eller jo ledsen men inte så tårarna rinner.
Men nu va det stopp, mina tårar rinner, det vill inte ta stopp! 
Jag är trött på att bli sviken och besviken, vi lovade varandra, vi lovade varandra!
Vi stod öga mot öga '' vi ska aldrig mer bråka'',
Vad är detta? Varför lägger jag ens ner min energi på dig?
Jag tänker inte ta mer skit, jag ska stå upp för mig själv!
jag är inte en tjej man kan komma och gå till, jag är trött, jag är trött på DETTA!
Jag vill bara radera ditt nummer och ta bort dig överallt, vill inte se eller höra din röst.
Men i samma andetag ligger jag ner och gråter och saknar dig.
Vad är detta?

Du är den ända som verkligen betyder något för mig, den ända jag kan känna mig säker med, den ÄNDA killen jag känner jag kan vara mig själv med, Caroline Wadby.

Jag trodde jag kände dig, men jag insåg att jag hade fel!
Jag har aldrig någonsin kännt mig så jävla ledsen och värdelös, för något jag inte gjort? 
Du fick mig att känna så, och det är väl inte rätt?

Jag trodde du kände mig, men jag insåg att du inte gjorde det!
Anklaga en männsika för något som inte stämmer, hur kunde du?
Det är du som borde känna dig värdelös, inte jag?

Jag har så enormt många frågor jag vill ställla till dig, men nej!
Jag ska inte ta kontakten med dig igen, jag vill jag vill jag vill.
Men det är du som gjorde fel, det är du som ska ta kontakten.
För om jag nu betyder så mycket för dig som du säger så låter du inte mig gå min väg!



jag är kanske glad utanpå
men innebords är jag förstörd!

Godmorgon folket, hinner inte skriva så my...

Kategori: Allmänt

100media_imag102 (MMS)

Godmorgon folket, hinner inte skriva så mycket just nu för zara kommer när som och jag måste packa klart. Men drar iallafall till playan nu:)

Nu drar jag till Kåseberg med min fina mor...

Kategori: Allmänt

100media_imag100 (MMS)

Nu drar jag till Kåseberg med min fina mormor och morfar, myyyysss!!:)

Sitter ute och Softar med för bästa:) Helt...

Kategori: Allmänt

100media_imag100 (MMS)

Sitter ute och Softar med för bästa:) Helt okej kväll, softat med film med pappa sen drog jag ut med Hanna, hon gick och träffade Felix en stund och jag Viktor:) Amanda Kom senare och nu har vi bara chillat runt i stan:)

Ögonshopping

Kategori: Mode

Arrrh varför är man inte rik? kär i allt här! 
Tror jag jag ska beställa hem lite här, men vet inte vad:( fan ge mig pengar!!

Godmorgon folket, sovit gott?:) Sitter jus...

Kategori: Allmänt

100media_imag099 (MMS)

Godmorgon folket, sovit gott?:) Sitter just nu på ungdomsmottagningen och väntar på att jag ska bli insläppt. Vet inte om jag går en runda i stan sen eller går hem och lägger mig i solen en stund:) det återstår att se:)